Lasting...
Båter / Våre båter

På hellesøy kan du leie båter mellom 20 og 22 fot. Alle våre båter har dieselmotor og er utstyrt med ekkolodd og kartplotter i tillegg til grunnleggende sikkerhetsutstyr. Våre båter er max 9 år gamle.

Du kan leie båt for kun ett døgn av gangen eller for en uke eller flere enten du er gjest i en av våre utleiesteder eller kun er på dagstur. Det er under enhver omstendighet lurt å bestille på forhånd. Dagutleie kan kun bestilles på telefon.

Priser finner du i våre prislister <her>. (Link to .pdf in GALLERY)
 Du mottar båten med full tank med diesel. Etterfylling finner sted ved vårt private bunkersanlegg ved Hellesøy Brygge før båten leveres tilbake. Du betaler kun for forbrukt diesel.

Ved utlevering får du innføring i bruk av båten inkludert manøvrering og fortøyning. Det kan dessverre ikke gis inngående innføring i bruk av kartplotter/ekkolodd. Våre kombinerte apparater er imidlertid av typen Humminbird (model name). Instruksjon finner du på <internett> (External link will be provided).

Påbudt sikkerhetsutstyr medfølger båten, herunder redningsvester til alle om bord.
 For å leie båt må du betale et depositum på kr 1.000,- som sikkerhet for rengjøring og dieselforbruk. Båten skal returneres i rengjort stand. Det er rennende vann i alle våre båtanlegg for rengjøring av båt og utstyr. På forespørsel får du også låne en høytrykksvasker.
 Aldersgrense for å leie båt hos oss er 23 år. Du må ha båtførerbevis eller tilsvarende for enkelte av våre båter dersom du er født etter 1980.


Båter tilgjengelig
Fisker 22/16
Personer: 6 persons
Maxfart: 7 knots
Dieseltank: 60 litre

Tobias 20/18
Personer: 6 persons
Maxfart: 9 knots
Dieseltank: 60 or 140 litre

Venatus 22/39 Open
Personer: 6 persons
Maxfart: 12 knots
Dieseltank: 100 litre

Venatus 22/39 Cabin
Personer: 6 persons
Maxfart: 12 knots
Dieseltank: 100 litre