Lasting...
Accomodation

Overnatting

På Hellesøy tilbyr vi flere alternativer for overnatting, fra ett enkelt værelse til leiligheter og store rorbuer. Våre to lokasjoner er Hellesøy Havn og Sprengsneset. Plassering av de to lakasjonene er illustrert på satelittbildet. Hellesøy havn kan studeres på Google maps – Street View. 

Våre leiligheter og rorbuer leies kun ut for en minimum varighet av en halv uke som er enten fra fredag til mandag eller mandag til fredag. Andre byttedager enn fredag er generelt vanskelig og slik bestilling må gjøres manuelt. Hellesøy Gjestehus drives imidlertid mer etter et hotellprinsipp og det går an å leie et rom for kun en natt.

Rorbuer og leiligheter leies primært ut uten sengetøy. Sengetøy kan imidlertid inkluderes mot et tillegg i prisen. I Hellesøy Gjestehus er sengetøy inkludert i prisen.

Boats

Båter

På hellesøy kan du leie båter mellom 20 og 22 fot.  Alle våre båter har dieselmotor og er utstyrt med ekkolodd og kartplotter i tillegg til grunnleggende sikkerhetsutstyr. Våre båter er max 9 år gamle.

Du kan leie båt for kun ett døgn av gangen eller for en uke eller flere enten du er gjest i en av våre utleiesteder eller kun er på dagstur.  Det er under enhver omstendighet lurt å bestille på forhånd.  Dagutleie kan kun bestilles på telefon.

Services

Tjenester

I tillegg til våre primærtilbud som er overnatting og båter tilbyr vi et sett av tjenester for å gjøre oppholdet og opplevelsen mest mulig komplett. I tjenestetilbudet inngår transport til og fra Hellesøy, utstyr for fiske, guiding og fiskerådgivning, drivstoff på stedet, informasjon og salg av suvenirer og fiskeutstyr.