Login

Brukernavn

Passord

Båter

Hellesøy tilbyr muligheten til å leie båter på 20 til 23 fot. Alle båtene er utstyrt med en innenbordsmotor og - bortsett fra grunnleggende sikkerhetsutatyr - ekkolodd og kartplotter.

Du kan leie båter for en enkelt dag eller en hel uke - enten du er vår gjest eller bare er på dagstur. Imidlertid anbefaler vi generelt å bestille båter på forhånd. Bestillinger for en dag kan bare gjøres på telefonen.

Bruk kontaktskjemaet vårt for informasjon om tilgjengelighet og priser.

Båter vil bli overlevert med full dieseltank. Tanken må fylles på nytt på vårt private drivstoffdepot nær Hellesøy Brygge før båten returneres. Du betaler bare for forbruket.

På tidspunktet for overlevering av båt, vil vi forklare dens funksjoner, inkludert navigasjon og fortøyning. Vi kan dessverre ikke tilby omfattende introduksjon for bruk av kartplotter og ekkolodd. Våre kombinasjonsenheter er “Humminbird”. For bruksinstruksjoner, vennligst sjekk www.humminbird.com webside

Båtene våre leverer det obligatoriske sikkerhetsutstyret inkludert redningsvester for alle om bord.

Hvis du ønsker å leie en båt, vil vi be deg betale inn en sikkerhet på 2000 kroner for å dekke rengjøring og drivstofforbruk. Du kan også betale et mindre forsikringsgebyr for å redusere din økonomiske risiko i tilfelle skader på båten.

Båtene skal returneres i ren tilstand. Alle våre båtfasiliteter gir rennende vann til rengjøring av båt og utstyr. På forespørsel er høytrykksrensere også tilgjengelig.

Hvis du vil leie båt, må du være minst 23 år. Hvis du er født etter 1980, kan det hende du må ha båtførertillatelse for den aktuelle båten.

Båter tilgjengelig

Tobias 21

Personer6 persons
Maxfart9 knots
Dieseltank60 or 140 litre

Les mer

Venatus 23

Personer6 persons
Maxfart12 knots
Dieseltank100 litre

Les mer

Marlin 75

Personer6 persons
Maxfart12 knots
Dieseltank100 litre

Les mer

Facebook
Twitter
Instagram
LinkedIn