Login

Brukernavn

Passord

Aktiviteter

Bortsett fra vårt primære servicesortiment innen sektorer for overnatting og båtutleie, tilbyr vi en rekke tjenester for å fullføre oppholdet og opplevelsen. Dette inkluderer også overføring fra og til Hellesøy, leie av fiskeutstyr, fiskeråd, lokal drivstoffforsyning, informasjonsforsyning og salg av suvenirer og fiskeutstyr.

Guiding

Vi tilbyr to forskjellige typer guidede turer og fiskeråd. Våre fiskesafari finner sted på profesjonelle fiskebåter og blir ledsaget av en skipper. Skipperen har livelang erfaring med fiske i lokale farvann og vil ta deg så langt ut på sjøen som vær og andre forhold tillater.

Alternativt tilbyr vi fiskeråd om halv eller hel dag. Turen din i en båt leid av oss vil bli ledsaget av en av våre erfarne hobbyfiskere. Denne guiden viser deg hvordan du bruker og navigerer i båten, presenterer deg de beste fiskeplassene rundt og advarer deg om farlige områder du bedre bør unngå. Videre vil han gi deg kompetanse råd om utstyret som skal velges og bruken av kartplotter og ekkolodd.

Hvis været er fint, er det ikke uvanlig at guider foreslår en liten omvei til en av øya for å grille fanget fisk på bål.

Fiskesafari

Finner sted på profesjonelle fiskebåter og blir ledsaget av en skipper. Turene tar 6 timer. Maks. 5 deltakere pluss skipperen.

Kontakt oss for tilgjengelighet og tilbud.

Fiskerådgivning

Tilbys av en lokal fiskeguide. Turene tar 6 timer. Maks. 4 deltakere pluss guiden. Denne tjenesten er reservert for gjester på Destination Hellesøy.

Facebook
Twitter
Instagram
LinkedIn